BEHANDELING

Pedicure

Pedicure

De pedicurebehandeling wordt verzorgd door één van de gediplomeerde pedicures en volledig afgestemd op jouw voet. De nagels worden op lengte en in vorm gebracht. De nagelriemen worden verzorgd en eventueel eelt en/of likdoorns worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met eventueel een lak en een heerlijke voetverzorging.

SPA-pedicure

Een luxe SPA-behandeling voor je voeten, met verfrissende wash en verzachtende scrub, waarna de nagels en nagelriemen worden verzorgd, gevoed en gemodelleerd. Eventuele eeltvorming wordt verzacht met een soften-crème en een eeltvijl. We sluiten af met een voetmassage en een finishing lotion. Uiteindelijk worden de nagels gelakt in de gewenste kleur, dat een heerlijk gevoel en prachtig verzorgd resultaat geeft. Tip! Vergeet je slippers niet.

Voordelen van een pedicure:

  • Pedicure & heerlijke SPA-Feet treatments zijn een genot voor de voeten!

  • Voorkomen en behandelen van pijnklachten

  • Het is zo fijn als je het zelf niet hoeft te doen en je voeten zien er weer prachtig uit.
Maak een afspraak
pedicure
Pedicure

BEHANDELING

SPA-pedicure

Een super de luxe SPA-behandeling voor je voeten, met verfrissende wash en verzachtende scrub, waarna de nagels en nagelriemen worden verzorgd, gevoed en gemodelleerd. Eventuele eeltvorming wordt verzacht met een soften-crème en een eeltvijl. We sluiten af met een voetmassage en een finishing lotion. Uiteindelijk worden de nagels gelakt in de gewenste kleur, dat een heerlijk gevoel en prachtig verzorgd resultaat geeft. Tip! Vergeet je slippers niet.

 

BEHANDELING

Happy Feet

Happy Feet is een quick fix voor je voetjes.
Je voeten worden heerlijk gereinigd en gescrubt. Daarna knippen, verzorgen en lakken we de nagels. We eindigen met een heerlijke verzorgende lotion. Een snelle onderhoudsbeurt voor je voeten.
Tip: neem je slippers mee.

Maak een afspraak

Pedicure

Pedicure € 45,00
SPA-pedicure € 47,50
Happy Feet+
french lakken
€ 2,50
€ 31,50
boek nu

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Dermalogica. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een pedicure en gezichtsbehandelingen gehad. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie