075 - 687 34 40

Feet

Pedicure & heerlijke SPA-Feet treatments zijn een genot voor de voeten!

Verzorging van voeten, handen en nagels
Even tijd voor jezelf, of eigenlijk voor je voeten, handen en nagels. Om gewoon te ontspannen of ze de hoognodige verzorging te geven. Bij ons ga je na je pedicure of manicure ontspannen en goed verzorgd weer naar buiten.

SPA-pedicure
Een super de luxe SPA-behandeling voor je voeten, met verfrissende wash en verzachtende scrub, waarna de nagels en nagelriemen worden verzorgd, gevoed en gemodelleerd. Eventuele eeltvorming wordt verzacht met een soften-crème en een eeltvijl. We sluiten af met een voetmassage en een finishing lotion. Uiteindelijk worden de nagels gelakt in de gewenste kleur, dat een heerlijk gevoel en prachtig verzorgd resultaat geeft. Tip! Vergeet je slippers niet.

Pedicure
De pedicurebehandeling wordt verzorgd door één van de gediplomeerde pedicures en volledig afgestemd op jouw voet. De nagels worden op lengte en in vorm gebracht. De nagelriemen worden verzorgd en eventueel eelt en/of likdoorns worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met eventueel een lak en een heerlijke voetverzorging.

 

Skincare Assendelft behandelt ook klanten uit: