075 - 687 34 40

Schoonheid van binnenuit met Sckin Nutrition supplementen

Topproducten van Sckin Nutrition met alles voor jouw huid. Collagen+ werkt op jouw huidvolume, je stevigheid en bescherming van jouw huid. Omega+ is een weldaad voor de droge huid, eczeem en andere huidklachten (acné).

Voordelig kennis maken met deze producten?

Bij een SkinNeedling kuur van 6x in 3 maanden ontvang je een blik Collagen + t.w.v. 59,00 cadeau
Bij een Bindweefselkuur van 6 x in 6 weken ontvang je een blik Collagen+ t.w.v. 59,00 cadeau


Sckin Collagen+

Topproduct met alles voor jouw huid. Collagen+ werkt op alle drie de huidlagen. Dit houdt in dat het werkt op huidvolume, stevigheid en bescherming van de huid.
Collagen+ bevat 6 gram viscollageen: een enorme dosering voor de opbouw van jouw huid.

 

Dit product is heilzaam voor de huid, haren, nagels en bloedvaten. Een ware pep voor je immuunsysteem! L-Lysine, lactoferrine, zink, Vitamine-D en -C zorgen voor een versterkt immuunsysteem. Hoogwaardige anti-oxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.

Collagen+ is ideaal om in te zetten bij darmklachten. Door de ontstekingsverlagende werking herstellen de darmen. In de Collagen+ zitten vele ingrediënten die op de darmen en weefsels zijn afgestemd: glutamine, bamboe, curcumine, lactoferrine.


Omega+

Als je regelmatig komt, hoor of lees je ons adviseren over Omega 3. Dit is een absolute weldaad voor de droge huid, eczeem en andere huidklachten. Van het inzetten van visolie krijg je namelijk mooie volle cellen. Deze cellen werken beter en zorgen voor nog veel méér mooie volle cellen.

Omega 3 is in deze overconsumptie maatschappij de redder in nood. Het werkt ontstekingsverlagend voor het hele lichaam. Resultaten uit meerdere studies liegen er niet om. Testen laten zien, dat er algeheel enorme verbeteringen te zien zijn in de ontstekingswaarde van het bloed. Dit zorgt voor het verminderen van vele laaggradige onstekingen en daardoor een hele boel kwalen minder. Denk ook aan acné!

Topkwaliteit (MSC gecertificeerd) visolie ondersteunt ons hart en bloedvaten, een soepele huid en verlaagd ontstekingen (denk ook aan acné).
Je kunt deze capsules zelfs openknippen om aan je kinderen te geven (laat je informeren over dosering!).
400 mg EPA (ontstekingsverlagend) / 300 mg DHA (hersenen/gedrag)
Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding.
Omega+ zorgt voor een betere hersenstofwisseling, focus en geheugen.
Tevens verhogen ze de vetverbranding.


Kennismaken met Collagen+ in een treatment?Meer NieuwsartikelenSkin Arrangementen

Skincare Assendelft behandelt ook klanten uit: