075 - 687 34 40

Anti-age

Kortgezegd zijn er drie veroorzakers van huidveroudering; vrije radicalen, enzymen die wondheling stimuleren en versuikering. Wij hebben drie oplossingen om huidveroudering tegen te gaan. Daarbij bieden wij de Skin Needler Treatment aan: een efficiënte micro-needling voor een mooie en strakke huid.

1. Gebruik antioxidanten
(oplossing tegen vrije radicalen)
Antioxidanten gaan de vorming van vrije radicalen tegen. Daarom gebruikt Dermalogica in haar producten krachtige antioxidanten, zoals polyfenolen, vitamines en mineralen. Om de werking van deze antioxidanten te versterken, maakt Dermalogica in sommige producten gebruik van de unieke Liposomen Technologie, waarbij antioxidanten worden ingekapseld en dieper in de huid kunnen doordringen.

2. Het gebruik van anti-enzymentechnologie
(oplossing tegen enzymen die wondheling stimuleren)
Om de afbraak van proteïnen tegen te gaan, heeft Dermalogica een anti-enzymentechnologie ontwikkeld. Hierdoor kan over-activatie van de wondhelingenzymen worden tegengegaan. Belangrijke ingrediënten hierbij zijn Peptides, Soja, Witte Thee en Vitamine A (Retinol).

3. Het gebruik van suikervalpeptides
(oplossing tegen versuikering)
Om te voorkomen dat ons collageen gaat verkleven, worden bepaalde peptides gebruikt als suikerval om versuikering tegen te gaan. Deze suikerval is een zeer unieke technologie, speciaal door Dermalogica ontwikkeld. Het werkt als een soort ‘val’ voor suikers. Wanneer we suiker consumeren, gaan de suikers zich hechten aan de peptides in plaats van het collageen. Hierdoor wordt meer collageen behouden en kunnen we huidveroudering tegengaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciaal ontwikkelde formules voor breedspectrum zonbescherming, die prettig aanvoelen en een huidverbeterende werking hebben. Vraag jouw huidexpert om een moisturizer met SPF die onder make-up, of los kan worden gebruikt en die een goede bescherming biedt tegen UV-stralen.

 

 

Skincare Assendelft behandelt ook klanten uit: