Jane Iredale

De  puur natuurlijke make-up lijn maakt het plaatje compleet, en past perfect bij dit concept.

De mooiste make-up is een gezonde huid! De producten van Jane Iredale vullen je huidverzorging aan. Deze make-up is een nieuwe technologie en beter dan traditionele make-up. Plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsspecialisten bevelen haar graag aan.

Ontstekingswerend

Jane Iredale gebruikt titaniumdioxide en zinkoxide in haar producten. Deze hebben ontstekingswerende eigenschappen en helpen erytheem (roodheid) te kalmeren. Zinkoxide is ook antibacterieel.

Vrij van schadelijke stoffen

Allergieën en gevoeligheden worden doorgaans opgewekt door substanties die huidirritatie veroorzaken. Reacties komen vooral voor bij een huid die op de een of andere manier beschadigd is door bijvoorbeeld een verzwakt immuunsysteem, zonbeschadiging, chemische peelings, laserbehandeling enz. De producten van Jane Iredale bevatten geen parfum, alcohol, chemische kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Deze vier stoffen vormen de top drie van stoffen die de huid gevoelig maken.

Zonbeschermingsfactor en waterbestendig

In haar producten gebruikt Jane Iredale mineralen die bestaan uit titaniumdioxide en zinkoxide en geven daardoor onmiddellijke, breed spectrum zonbescherming zonder chemicaliën. Bovendien zijn de producten waterbestendig.

Snelle, lichte dekking

Met een penseel of een sponsje brengen we een dekking aan waarvoor we vroeger drie producten nodig hadden. Je krijgt dan een transparant en gaaf resultaat. De make-up voelt licht aan.

Verstoppings- en olievrij

In de make-up zitten kristallen. Onder de microscoop lijken dit schubben. Ze vormen een filter dat zorgt dat je huid normaal kan functioneren.De mineralen verstoppen je huid niet. De huid van onze klanten met acne verbeterde aanzienlijk sinds zij de make-up van Jane Iredale gebruiken. De enige oliën die Jane Iredale in haar formules heeft, zitten in producten die de huid helpen verzorgen, zoals in concealer voor onder de ogen en de lipverzorging.

Door het micronisatieproces dat onze minerale korrels ondergaan, binden ze bij het aanbrengen. Wanneer deze aangebracht worden op een zuivere, gehydrateerde huid, overwint de oppervlaktespanning die gecreëerd wordt en blijven de mineralen op de huid zitten. Hierdoor loopt de make-up niet uit, blijft hij mooi zitten, gaat hij niet in de plooitjes zitten en kan hij enkel verwijderd worden met een reinigingsproduct.