BEHANDELING

Gezichtsbehandelingen

Deze heerlijke huidverbeterende behandelingen hebben we speciaal samengesteld om voor ieders behoefte een passend moment te kunnen creëren. Zo breng je niet alleen je huid in optimale conditie, je loopt met een heerlijk ontspannen, of juist energiek gevoel de deur uit! Heerlijk om te ontvangen én om te geven.

Intake en huidanalyse

Ben je voor de eerste keer bij ons? Boek dan een huidanalyse vóór je gezichtsbehandeling.
We nemen graag vóór je behandeling wat extra tijd om jouw persoonlijke wensen en doelen vast te leggen. Dit doen we middels een foto door ons huidanalyse-apparaat en uitgebreide intake. We hebben diverse vragen omtrent je leefwijze, eventueel medicijn gebruik, producten die je gebruikt en huidconditie. Ook vragen wij wat je van ons verwacht en waar je de aandacht op wilt richten.

Welk merk?

We hebben 2 merken in huis en nemen samen de beslissing welk merk er het beste bij jou en je (huid)wensen past. Wil je 100% organic, resultaat en beleving dan kies je voor GREEN. Past de combinatie tussen de wetenschap en de natuur je beter en wil je werken met een resultaatgericht retinolprogramma dan kies je voor CLEAN.

Deze gratis intake boeken we bij je eerste behandeling en tussendoor maken we een foto naar wens en doel met ons huidanalyse apparaat.
Tevens reserveren wij na elke behandeling tijd om je huid te camoufleren, om je te adviseren omtrent het gebruik van de juiste producten voor thuis, en om je volgende behandeling in te plannen. Het gebruik van de juiste huidverzorging thuis en een regelmatig bezoek aan je huidspecialist bevordert een gezonde en verzorgde huid. Wanneer je huid gezond wordt, zal je zien dat je gaat stralen!

 

Voordelen Huidanalyse apparaat Observe:

  • Gedetailleerde weergave van huidaandoeningen/kenmerken d.m.v. 6 lichtmodi

  • De gemaakte afbeeldingen kunnen direct naar je doorgemaild worden

  • Afbeeldingen en behandelplan worden opgeslagen in je database

  • Resultaten kunnen vergeleken worden met voorafgaande sessies, waardoor resultaten van een behandeling of product gebruik duidelijk zichtbaar zijn

  • Wij hebben hierdoor in de behandeling nog meer de focus op huidverbetering

Huidanalyse
Skin Care

BEHANDELING

Gezichtsbehandelingen

Dit zijn de handelingen die je kunt verwachten:

Dieptereiniging

We beginnen eerst met heerlijke warme compresdoeken op je gezicht. Dat geeft meteen een ontspannen gevoel. Daarna brengen we de hydrofiele olie aan die de huid ontdoet van vuil, make-up. Daarna brengen we een cleanser aan die bij je huid past. De dubbele reiniging zorgt voor een diepe gereinigde schone huid die heerlijk zacht en gevoed aanvoelt.


Exfoliëren
Is een verzamelnaam voor: peeling, chemische peeling, fruitzuurpeeling, scrubben etc. Exfoliëren is het verwijderen van dode huidcellen. Er wordt goed gekeken welk exfoliant het beste bij de huid past. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van huidonzuiverheden en schilfers toe. Doordat een exfoliant de dode huidcellen verwijdert krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien. Regelmatig exfoliëren kan zorgen voor een verbeterde collageenproductie, kan pigmentvlekken verminderen, voorkomt verstoppingen van de talgklieren: puistjes krijgen zo minder kans, het houdt vocht vast in de huid waardoor er al gelijk huidverbetering te zien is. Al met al is exfoliëren dé mooimaker van de huid.

Extracties
Verwijderen van ontsierende verstoppingen(mee-eters), talgbultjes, milia’s(gerstekorrels) zorgt voor een schone, zachte en gladde huid.


Serum & masker
Een professioneel serum en maskercombinaties worden aangebracht om de huid te voorzien van voeding. De huid krijgt een flinke oppepper en zo verbeteren wij de huidconditie.

Massage
Een ontspannen en personaliseerde massage, waarbij er essentiële en therapeutische oliën worden gebruikt voor een ontspannende aromatherapie. De combinatie van massage en aromatherapie geeft een extra diepe ontspanning. Echt een zen moment.

Crème
We brengen lekker een dagelijkse verzorging aan met spf(zonnefactor) zodat je huid de hele dag comfortabel en verzorgd aanvoelt en beschermd wordt tegen schadelijke zonnestralen.

Make-up
Er kan ook tijd gereserveerd worden in je behandeling om met een verzorgde natuurlijke make-up of wat camouflage de deur weer uit te gaan. Zodat je je prettig voelt om weer verzorgd naar huis of je volgende afspraak te gaan. Alles wordt vooraf besproken zodat de wensen duidelijk zijn voor de behandeling start.

Gezichtsbehandelingen Eminence

Huidanalyse  met de Observe gratis
bij een behandeling
Green 45 minuten
(alleen gezicht)
€ 59,00
Green 60 minuten €74,00
Green 75 minuten €92,00

Gezichtsbehandelingen Cosmedix

Huidanalyse  met de Observe gratis
bij een behandeling
Clean 60 minuten € 99,00
Clean 75 minuten € 112,50
Clean 90 minuten € 132,50

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie