BEHANDELING

Gezichtsbehandelingen

Deze heerlijke huidverbeterende behandelingen hebben we speciaal samengesteld om voor ieders behoefte een passend moment te kunnen creëren. Zo breng je niet alleen je huid in optimale conditie, je loopt met een heerlijk ontspannen, of juist energiek gevoel de deur uit! Heerlijk om te ontvangen én om te geven.

Intake en huidanalyse

Ben je voor de eerste keer bij ons? Boek dan een huidanalyse vóór je gezichtsbehandeling.
We nemen graag vóór je behandeling wat extra tijd om jouw persoonlijke wensen en doelen vast te leggen. Dit doen we middels een foto door ons huidanalyse-apparaat en uitgebreide intake. We hebben diverse vragen omtrent je leefwijze, eventueel medicijn gebruik, producten die je gebruikt en huidconditie. Ook vragen wij wat je van ons verwacht en waar je de aandacht op wilt richten.

Welk merk?

We hebben 2 merken in huis en nemen samen de beslissing welk merk er het beste bij jou en je (huid)wensen past. Wil je 100% organic, resultaat en beleving dan kies je voor GREEN. Past de combinatie tussen de wetenschap en de natuur je beter en wil je werken met een resultaatgericht retinolprogramma dan kies je voor CLEAN.

Deze gratis intake boeken we bij je eerste behandeling en tussendoor maken we een foto naar wens en doel met ons huidanalyse apparaat.
Tevens reserveren wij na elke behandeling tijd om je huid te camoufleren, om je te adviseren omtrent het gebruik van de juiste producten voor thuis, en om je volgende behandeling in te plannen. Het gebruik van de juiste huidverzorging thuis en een regelmatig bezoek aan je huidspecialist bevordert een gezonde en verzorgde huid. Wanneer je huid gezond wordt, zal je zien dat je gaat stralen!

 

Voordelen Huidanalyse apparaat Observe:

  • Gedetailleerde weergave van huidaandoeningen/kenmerken d.m.v. 6 lichtmodi

  • De gemaakte afbeeldingen kunnen direct naar je doorgemaild worden

  • Afbeeldingen en behandelplan worden opgeslagen in je database

  • Resultaten kunnen vergeleken worden met voorafgaande sessies, waardoor resultaten van een behandeling of product gebruik duidelijk zichtbaar zijn

  • Wij hebben hierdoor in de behandeling nog meer de focus op huidverbetering

Huidanalyse
Skin Care

BEHANDELING

Gezichtsbehandelingen

Wij kijken naar je huid met een holistische visie. Je goed voelen en er goed uitzien is met elkaar verbonden.

De eerste keer bij ons?
Als je de 1e keer bij ons in de salon komt starten we met een intake en huidanalyse met het liefste meteen een behandeling. Door deze intake zien we de staat van je huid, hebben we het over de vitaliteit van je lichaam en voelen we de huid en spieren om zo het juiste behandelplan te maken.  Wat is je doel? Dat is ook belangrijkom te bespreken. Zo maken we een gepersonaliseerde behandeling waar ontspanning en huidverbetering samen komen.

De behandeling
Elke gast is uniek en we kijken samen naar de wensen en doelen op dat moment. Je bent niet altijd hetzelfde, je huidconditie en het weer verandert. Dat maakt dat je wensen ook kunnen veranderen. Je kunt een behandeltijd kiezen waarin we je huid gaan behandelen naar jouw wensen en geven je daarin een behandeling wat past om je doelen te behalen.

Holistisch, Persoonlijk, en Resultaatgericht is waar wij voor staan.
Wij staan voor je klaar om je te verwelkomen in onze mooie salon met een rustige ambiance.

Gezichtsbehandelingen Eminence

Huidanalyse  met de Observe gratis
bij een behandeling
Green 45 minuten
(alleen gezicht)
€ 59,00
Green 60 minuten €74,00
Green 75 minuten €92,00

Gezichtsbehandelingen Cosmedix

Huidanalyse  met de Observe gratis
bij een behandeling
Clean 60 minuten € 99,00
Clean 75 minuten € 112,50
Clean 90 minuten € 132,50

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie