BEHANDELING

Waxing Face

Wij gebruiken hele fijne wax om de huid te ontdoen van haartjes. Lycon heeft de mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten, welke zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. De huid wordt zowel gevoed als verzacht.

Waxen kun je los als EXTRA in combinatie van een gezichtsbehandeling boeken. Bij een behandeling krijg je korting op waxen en verven van je wimpers en wenkbrauwen.

  • Hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid

  • Geschikt voor de gevoelige huid

  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid

Waxing face

Bovenlip € 16,00
Kin € 17,50
Wangen € 17,50
Gezicht totaal € 34

*Boek in combinatie met je gezichtsbehandeling en krijg  korting op het extra onderdeel. Er word extra tijd gereserveerd.
Harsen kan niet icm een intensieve peeling. Gebruik je retinol dan moet je 3 dagen van te voren stoppen met het gebruik  retinol.

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie