SPECIAL

Rode adertjes verwijderen

Last van rode adertjes? Wij kunnen ze verwijderen.

Rode adertjes zijn heel vervelend en zorgen voor een onrustig huidbeeld. Rode adertjes /couperose zijn gesprongen adertjes.
Naast het verwijderen van rode vaatjes is het goed om de huid te versterken. We kunnen we de huid behandelen met producten die de aderwanden versterken en de doorbloeding stimuleert ook werkt Skinneedling mooi op het versterken en verdikken van de huid.

Zie je enkele rode adertjes of een kleiner gebied dan kunnen wij ze voor je verwijderen. Soms zijn er meer behandelingen nodig. Het resultaat is erg mooi en egaal.
De huid kan later weer nieuwe gesprongen vaatjes laten zien dat komt omdat de erfelijkheidsfactor dan aanwezig is.

Heb je heel veel rode adertjes op een groot vlak(diffuse roodheid) dan sturen wij je door naar de huidtherpeute om het met laser te behandelen.
Vraag gerust om informatie, wij beoordelen je huid om te kijken welke techniek het beste past bij jouw huidbeeld.

Tips tegen roodheid:

  • Gebruik producten zonder irriterende stoffen: alcohol,parfum

  • Let op gebruik van: Alcohol, pittig eten, roken. Ook hormonen zorgen voor opvlammingen

  • Gebruik producten met rode famboos, havermout, vitamine E, camille en arnica
Wenkbrauwen epileren

SPECIAL

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes zijn onschuldige bindweefsel gezwelletjes die we voor je kunnen verwijderen. Ze kunnen huidskleur of donkerder zijn. Skintags zijn plattere ongelijke vervormingen die meestal donkerder zijn, ook deze kunnen we voor je verwijderen. We smelten ze weg met weinig downtime. Als de aanhechting groter is kan de downtime wat langer zijn. Het is een kleine handeling met een mooi resultaat.

Door hormonale veranderingen kunnen mannen en vrouwen steelwratjes aanmaken. Het komt veel voor in de hals, oksels en rond de ogen.

Specials

Rode adertjes verwijderen € 45,50
Steelwratjes verwijderen v.a. € 25,00

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie