WAT FIJN DAT JE BIJ ONS EEN BEHANDELING GAAT BOEKEN

Even een korte mededeling

Korte losse handelingen en pedicure behandelingen kunnen alleen telefonisch worden ingepland
De korte 15 minuten handelingen (los epileren of los verven) en pedicure behandelingen zijn uit het online boekingssysteem gehaald, zodat wij meer aandacht kunnen bieden rondom de huidverbeterende Gezichtsbehanelingen.
Wel kun je epileren en verven van de wenkbrauwen online boeken = 30 minuten. En kun je nog steeds bij ons terecht voor het epileren van wenkbrauwen of harsen van de bovenlip. We vragen je dan te bellen of mailen, zodat wij je op een mooi plekje in de agenda kunnen inplannen. Het voordeel voor klanten die voor een Gezichtsbehandeling komen, is dat er rondom de behandeling iets meer ruimte is voor vragen of toevoegingen.

Combi-korting van 20% browstyling + Gezichtsbehandeling
We willen iedereen graag stimuleren aan huidverbetering te werken en introduceren daarom een combi-korting van 20%! Ben jij gek op onze browstyling of waxen, dan krijg je 20% korting als je deze combineert met een Gezichtsbehandeling. We boeken extra tijd bij de behandeling.
Óok als je 4 onderdelen combineert in 1 afspraak, ontvang je 20% korting (bijvoorbeeld epileren, verven wenkbrauwen en wimpers en harsen bovenlip).

Maak een afspraak
Wenkbrauwen epileren

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Dermalogica. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een pedicure en gezichtsbehandelingen gehad. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie