WAT FIJN DAT JE BIJ ONS EEN BEHANDELING GAAT BOEKEN

Even een korte mededeling

Wat fijn dat jij een afspraak gaat boeken. Je bent van harte welkom!
Om ons werk fijn en soepel te laten verlopen vragen we je graag aansluitend te boeken in onze agenda.

Bij het boeken van een afspraak bij Skin Care Assendelft ga je akkoord met deze voorwaarden:

Afspraak= Afspraak.
Tot 48 uur van te voren kun je de afspraak zelf verzetten via het online boekingssysteem of neem contact op met onze salon.
Afspraken dienen minimaal 48 uur van te voren te worden verzet of geannuleerd.
Bij te late afmeldingen worden 50% van de behandelkosten doorberekend.
Bij het niet komen opdagen brengen wij 100% van de gereserveerde behandeltijd in rekening.
Je krijgt 48 uur van te voren een herinnering per mail.

Graag verzoeken we je om tijdens je bezoek de rust te respecteren in onze salon je telefoon op stil te zetten zodat ook jij kan genieten van een ontspannen sfeer.

Your moment!

Stralende groet Sandra, Renske, Sabrina en Esther.

Wenkbrauwen epileren

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie