BEHANDELING

Harsen & epileren

Wij zijn gek op het resultaat van het epileren en verven van de wenkbrauwen. Daar hebben we veel plezier in en kunnen we met onze creativiteit op los. Laat je wenkbrauwen lekker epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Ook de kleinste haartjes worden d.m.v. harsen weggehaald. Er ontstaat een open blik en een verzorgde uitstraling. Daar word jij vast ook heel blij van.

Werkwijze
Het epileren en modelleren van de wenkbrauwen wordt gedaan met hars en een pincet. De eerste keren kan het epileren een beetje gevoelig zijn, maar je zult er snel aan wennen. Wanneer je regelmatig epileert zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn.

Duur
Het behandelen van de wenkbrauwen d.m.v. harsen en epileren duurt 15 minuten.

BEHANDELING

Wimpers en wenkbrauwen verven

Door kleur aan te brengen laat je je ogen en wenkbrauwen meer spreken (met name ogen met een lichte kleur). Een ideale behandeling voor mensen die af willen van hun mascara of hier niet goed tegen kunnen. Na kleuring is het niet meer nodig om je wenkbrauwen bij te tekenen of mascara te gebruiken. Heel handig voor op vakantie!

Werkwijze
Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in de kleuren donker bruin, licht bruin, of zwart. Wij mengen meestal de kleuren zodat het een mooie passende kleur word.

Duur
Het verven van de wimpers of wenkbrauwen duurt ongeveer 15 minuten.

Combinaties

Epileren of verven los is kostbaarder dan een combinatie met andere handelingen. Het mooiste resultaat behalen we met de combinaties. Ze versterken elkaar en het resultaat is prachtig en scherp.

Resultaat
Gemiddeld blijft de kleur na het verven 4-6 weken zitten. Wanneer je regelmatig je wenkbrauwen of wimpers laat verven kan dit het effect nog langer aanwezig blijven. Het resultaat is een verzorgde blik, waarbij de ogen met meer uitdrukking spreken. Geen last meer van uitlopende make-up of gevoelige ogen.

Eyes & Brows

Wenkbrauwen epileren

€ 19,50*

Wenkbrauwen verven € 19,50*
Wimpers verven € 19,50*
Epileren en verven van  de wenkbrauwen €35,00*
Epileren van wenkbrauwen en verven van de wimpers €35,00*

*Boek in combinatie met je gezichtsbehandeling en krijg korting op het extra onderdeel. Er word extra tijd gereserveerd.
Extra 1  €14,00
Extra 2 € 25,00
Extra 3 € 33,00

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie