Eminence

De eerste stap is een ‘groen’ merk, en niet zomaar een. In Amerika is het niet voor niets al 10 jaar op rij Awardwinner onder de Beautyprofessionals. In tegenstelling tot vele natuurlijke merken is Éminence zeer innovatief, huidverbeterend én geeft niet alleen jou, maar ook de wereld iets terug.

In dit merk vinden wij de combinatie verbetering, beleving en gezondheid! Een 100% puur en organisch product, zónder water, zónder toevoegingen en zónder bewaarmiddelen. ⁠Zo zuiver hebben wij het nog niet eerder gezien en zijn super enthousiast!⁠

Het is een bewuste keuze om te kiezen voor dit mooie biologische merk:

  • Groene productie
  • Groene verpakking
  • Groene producten
  • Groene kantoren
  • Groene opslagruimtes
  • Groen transport

Éminence en Skin Care Assendelft gaan voor een groene planeet!

Éminence is meer dan een huidverbeterende en verzorgende lijn producten, dit verhaal gaat de diepte in met een duidelijke missie, of liever gezegd belofte.

De eigenaar van dit mooie merk is Boldyarre Koronczay, hij heeft in zijn jeugd leukemie gehad en is enorm dankbaar dat hij dit heeft overleefd. Zijn missie en streven is niet alleen een gezonde huid maar ook een gezonde planeet.

Niet alleen wordt er voor elk product wat er verkocht word een boom geplant, een deel van de opbrengst gaat ook naar the Éminence kids foundation.

The Éminence kids foundation is een non-profit organisatie, toegewijd om ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen en zorginstanties wereldwijd gezonde biologische maaltijden te schenken om te helpen in hun herstel en genezing.