075 - 687 34 40

Wenkbrauwen epileren, harsen en verven

Wij zijn gek op het resultaat van het epileren en verven van de wenkbrauwen. Daar hebben we veel plezier in en kunnen we met onze creativiteit op los. Laat je wenkbrauwen lekker epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Ook de kleinste haartjes worden d.m.v. harsen weggehaald. Er ontstaat een open blik en een verzorgde uitstraling. Daar word jij vast ook heel blij van.

Werkwijze
Het epileren en modelleren van de wenkbrauwen wordt gedaan met hars en een pincet. De eerste keren kan het epileren een beetje gevoelig zijn, maar je zult er snel aan wennen. Wanneer je regelmatig epileert zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn.

Duur
Het behandelen van de wenkbrauwen d.m.v. epileren duurt 15 minuten.

Verven wenkbrauwen & wimpers

Door kleur aan te brengen laat je je ogen en wenkbrauwen meer spreken (met name ogen met een lichte kleur). Een ideale behandeling voor mensen die af willen van hun mascara of hier niet goed tegen kunnen. Na kleuring is het niet meer nodig om je wenkbrauwen bij te tekenen of mascara te gebruiken. Heel handig voor op vakantie!

Werkwijze
Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in de kleuren donker bruin, licht bruin, of zwart. Wij mengen meestal de kleuren zodat het een mooie passende kleur word.

Duur
Het verven van de wimpers of wenkbrauwen duurt ongeveer 15 minuten.

Combinaties

Epileren of verven los is kostbaarder dan een combinatie met andere handelingen. Het mooiste resultaat behalen we met de combinaties. Ze verterken elkaar en het resultaat is prachtig en scherp.

Epileren en verven wenkbrauwen € 26,50

Wimpers en wenkbrauwen verven € 26,50

Epileren, verven wimpers en wenkbrauwen € 38,00

Resultaat verven
Gemiddeld blijft de kleur na het verven 4-6 weken zitten. Wanneer je regelmatig je wenkbrauwen of wimpers laat verven kan dit het effect nog langer aanwezig blijven. Het resultaat is een verzorgde blik, waarbij de ogen met meer uitdrukking spreken. Geen last meer van uitlopende make-up of gevoelige ogen.

Skincare Assendelft behandelt ook klanten uit: