BEHANDELING

Microneedling

JAREN JONGER DOOR NEEDLEN?

Je wilt je huid verstevigen, rimpels vervagen en pigmentvlekken verminderen? Met Microneedling bereik je die resultaten. Met deze anti-aging behandeling wordt op gecontroleerde wijze en met een vooraf vastgestelde diepte in de huid gewerkt. Je huid wordt steviger en gladder.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste Dermapen 4 met een module met hele fijne naaldjes van chirurgisch staal. Hierdoor wordt in de dieper gelegen huidlaag (de dermis) de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd.

Het doel van een Microneedling behandeling is om een duurzame en structurele huidverbetering te krijgen én om meer rendement uit de verzorgingsproducten te halen dankzij een verbeterde opname in de huid.

MICRONEEDLING IS GESCHIKT VOOR:

Huidverjonging

Huidverstrakking, ook bij de ogen

(Acne) Littekens

Rimpels vervagen

Vermindering van pigmentvlekken

Couperose

Poriën verfijnen effecten

Duidelijke verbeteringen direct na de eerste behandeling
• De huid word zichtbaar steviger en soepeler
• Huidbeeld lijkt steviger en stralender
• Huidbeeld is gelijkmatiger

Lange termijn effecten
Van kuur-behandelingen*
• Bouwt op en verdikt de bovenste huidlaag
• Verbetert vochtopslag
• Elimineert gebieden met structurele schade
• Remodelleert collageenweefsels

*Optimale resultaten na ongeveer 8 maanden na vivo-studie met testpersonen, de huid blijft herstellen en bouwt mooie nieuwe cellen op.


Microneedling wordt meestal uitgevoerd in kuurverband. Een kuur is 3 tot 6 behandelingen met een tussenpauze van 2 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van de indicatie (het huidprobleem) dat we willen behandelen. De hoeveelheid behandelingen en de frequentie is uiteraard mede afhankelijk van de huidkwaliteit en je leefstijl.

Een absolute pré bij een microneedling behandeling is het gebruik van Nutricosmetics (voedingssupplementen). Door de juiste ‘bouwstoffen’ van binnen uit worden je resultaten sneller bereikt. Lees hier meer over ScKin Nutrition.

Het resultaat van de behandeling zie je in de loop van een kuur al, het eindresultaat wordt pas zichtbaar na 6 maanden na de laatste behandeling.

Voordat je deze behandeling kunt boeken is het belangrijk dat de Huidspecialiste van Skin Care Assendelft eerst de gezondheid van je huid bepaald middels een grondige huidanalyse.

Nieuwste Dermapen 4
Resultaat

BEHANDELING

Huidstructuur

Microneedling is het meest effectief wat we kunnen doen om de huidstructuur te verbeteren. Microneedling wordt wereldwijd gebruikt door dermatologen, cosmetische chirurgen, huidtherapeuten en de goed geschoolde schoonheidsspecialist. Een behandeling is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. Het apparaat maakt vibrerend kleine kanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en donkere pigmentvlekken vervagen.

Microneedling

 gezicht € 125,00
gezicht en hals € 145,50

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie