De Dermapen4 microneedling methode is de meest bekende en ook een de meest gevraagde behandeling voor huidverjonging en een breed scala van huidaandoeningen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

Hoe werkt Dermapen Microneedling?

De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest. Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat je huid dunner, slapper en rimpelig wordt.

Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden.

Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging.

naalden Dermapen4
Waarom hebben wij gekozen voor de Dermapen4?
 • Leidende en innovatieve technologie
 • Scar treatment instelling
 • Kan vele huidaandoeningen behandelen
 • Indrukwekkende resultaten
 • Meest betrouwbare merk op gebied van Microneedling

Leidende en innovatieve technologie

Als het gaat om het kiezen van een Microneedling pen, is er gewoon geen alternatief te vinden als het gaat om snelheid, veiligheid, comfort en het allerbelangrijkste, het behandelresultaat.

De Dermapen4 levert de ultieme behandeling in geavanceerd microneedlen en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren wat tot 104% sneller is dan alle andere microneedling systemen.

16 minuscule naaldjes, gemaakt van chirurgisch staal, glijden soepel en snel over de huid en creëren hierdoor 1920 microkanaaltjes per seconde voor betere resultaten met minder pijngevoel. De naaldjes penetreren de huid 100% verticaal met hoge snelheid, precisie en veiligheid.

Alle functionaliteiten zoals snelheid en diepte, kunnen met één druk op de knop worden geregeld voor betrouwbare resultaten.

Scar Treatment Instelling

De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.

Diepte instelling tot maar liefst 3 mm met automatische kalibratie van snelheid en diepte specifiek voor behandeling van stug littekenweefsel.

Kan vele huidaandoeningen behandelen

De Dermapen4 Microneedling behandeling is zeer effectief bij het behandelen van:

 • Anti-aging / zonbeschadigde huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Acne en puistjes
 • Littekens
 • Pigmentatie
 • Rosacea
 • Vergrote poriën

Indrukwekkende resultaten

Duizenden artsen onderschrijven deze toonaangevende technologie die jou helpt er beter uit te zien, zonder bijwerkingen of lange downtime. Doorgaans kun je al na één sessie verbeteringen in de textuur van je huid verwachten. Na slechts 8-12 weken zul je de blijvende en meer significante resultaten opmerken. Jouw huid blijft gedurende maximaal 12 maanden verbeteren, vooral als je de aanbevolen huidverzorging na de behandeling volgt.

Meest betrouwbare merk op gebied van Microneedling

De Australische medische ontwikkelaar en CEO van DermapenWorld, Stene Marshall, introduceerde de eerste geautomatiseerde Dermapen in 2010 aan de wereld. Dit zorgde voor een revolutie in de microneedling wereld. De Dermapen wordt ondersteund door jarenlang onderzoek en prototypes om een steeds beter wordend ontwerp, comfort, veelzijdigheid en resultaten te bieden.

Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten.

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Dermalogica. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een pedicure en gezichtsbehandelingen gehad. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie