Kijk eens goed in de spiegel!

  • Is je huid dof, grauw, gevlekt?
  • Heb je volle poriën?
  • Ziet je huid er moe uit?

Lekker genoten van je vakantie maar nu zie je daar niets meer van terug in de spiegel.
Na de zomer is de perfecte periode voor een mooie peeling, een bindweefselmassage of een Skin Needler treatment!

Hoe komt dat nou?

Dat zal ik eens uitleggen. In de vakantie geniet je lekker van het mooie weer, laat je alles even los en eet je wat meer en soms eet en drink je waarschijnlijk wat ongezonder. Laten we zeggen dat je alles wat meer loslaat.

Reinigen is lastiger door de vele lagen anti-zonnebrandcreme. Deze hecht enorm aan de huid en laat pas goed los door een hydrofiele olie te gebruiken zoals de precleanse olie of balm. Daardoor verstopt je huid.

Zon is enorm bevordelijk voor je humeur(aanmaak endorfine) en goed voor het aanmaken van vitamine D. De ontspanning kan de huid enorm goed doen.

We zien in de salon vaak na een week of 3 de huidproblemen omhoog komen. De celstofwisseling gaat trager, de huid verdikt, word vaal en de talgafvloeiing wordt door de verstoppingen geblokt. Er kan geen zuurstof bijkomen en een talgprop en of een ontsteking is zo snel geboren.

Wil je weten welke behandeling het beste bij jouw huid past? Maak een afspraak voor een Huidanalyse behandeling. Daarmee doen we een intake en maken we je huidproblemen zichtbaar in de Observ.

Lange termijn effecten van kuur-behandelingen*
  • Bouwt op en verdikt de bovenste huidlaag
  • Verbetert vochtopslag
  • Verbetert gebieden met structurele schade
  • Collageen word beter aangemaakt


*Optimale resultaten na ongeveer 8 maanden na vivo-studie met testpersonen, de huid blijft herstellen en bouwt mooie nieuwe cellen op.

Kom langs of boek online. Wij staan voor je klaar.

Huidanalyse

AANBEVOLEN

Gratis Huidanalyse*

Een uitgebreide huidanalyse met de Observ 520 met daarbij een bijpassend persoonlijk huidadvies, advies over behandelingen en producten kost € 35,-.

*Bij afname van min. 2 producten of bij een behandeling is deze huidanalyse volledig GRATIS!

2021-02-19T16:22:27+00:00
Ga naar de bovenkant