075 - 687 34 40

(Anti-Age) Skin Needler Treatment

Nieuw bij Skin Care Assendelft: Reviderm SkinNeedler
Een efficiënte micro-needling voor een mooie en strakke huid. Het word gezien als het geheime wapen onder de verschillende anti-aging methodes. Activeer de voordelen van jouw huideigen verdedigingsmechanisme met de micro-needling methode, waarbij zeer kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt het huidweefsel direct gestimuleerd zichzelf te vernieuwen.

3 behandelingen in zes weken nu voor €390,00.

Bekijk het filmpje!


Prijzen Microneedling

Gelaat en hals € 130,00
Gelaat en hals in een kuur € 650,00 (6x in 3 mnd elke 2 weken, waarvan 1 gratis in een kuur.

Onmiddelijke effecten
Duidelijke verbeteringen direct na de eerste behandeling
• De huid word zichtbaar steviger en soepeler
• Huidbeeld lijkt steviger en stralender
• Huidbeeld is gelijkmatiger

Lange termijn effecten
Van kuur-behandelingen*
• Bouwt op en verdikt de bovenste huidlaag
• Verbetert vochtopslag
• Elimineert gebieden met structurele schade
• Remodelleert collageenweefsels

*Optimale resultaten na ongeveer 8 maanden na vivo-studie met testpersonen, de huid blijft herstellen en bouwt mooie nieuwe cellen op.

Reviderm microneedling is het meest geavanceerde apparaat op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Microneedling wordt wereldwijd gebruikt door dermatologen, cosmetische chirurgen, huidtherapeuten en de goed geschoolde schoonheidsspecialist. Een behandeling is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. Het apparaat maakt vibrerend kleine kanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en donkere pigmentvlekken vervagen.

Skincare Assendelft behandelt ook klanten uit: