Veel mensen zoeken de heilige graal om hun huid te detoxen. We weten inmiddels dat peelings prachtig werken en houtskool een fantastisch ingrediënt is om gif- en vuilstoffen mee uit de huid te trekken. Ideaal voor mensen die in een stoffige omgeving werken of bijvoorbeeld paardrijden. De poriën zijn dan al snel weer schoon en zien er schoon uit.
Soms heb je meer nodig door bijvoorbeeld stress, slechte eetgewoonten of het gebruik van alcohol. Je kunt dan testen met je lichaam en ontdekken waardoor jouw huid een bepaalde conditie heeft. Met producten en voeding kun je lichaam rust geven en laten herstellen.

Wist je ook dat je lichaam niet anders doet dan detoxen? Door teveel blootstelling aan gifstoffen is het niet meer in staat om alle gifstoffen af te voeren. Deze gifstoffen worden opgeslagen in onze organen en vetweefsel. Heb je ontdekt dat je de volgende dag na het drinken van alcohol erg moe bent? Dan heeft je lever het te druk.

“Je kunt je lichaam een boost geven en rust gunnen door een periode geen alcohol te drinken, voldoende water te drinken (nieren) en voldoende natuurlijke vezels te eten (darmen).”
Negatieve gevolgen van gifstoffen zijn:
  • Slecht kunnen afvallen
  • Verminderde weerstand en verhoogt risico op ziektes
  • Snelle veroudering van ons lichaam
  • Ontstekingen (zoals acné)
Waarom ontgiften?

Het reinigt je lichaam en voelt je beter. Je beweegt je makkelijker (denk aan stijve gewrichten) en het zorgt voor een ontstekingsverlagende werking. Sommige mensen vallen ook af.

Tip:

Detox je badkamerkastje en gooi alle spullen weg die vreselijk chemisch zijn. Immers wat je op je huid smeert, wordt opgenomen in je bloedbaan. De producten van Éminence Organics bevatten geen vul- en bewaarmiddelen. Nóg natuurlijker bestaat niet.

AANBEVOLEN

Super Greens+

  • Een antioxidanten complex met vele extra’s.
  • Beschermt onze cellen en ons collageen.
  • Super Greens+ ondersteunt de darmen door probioticastammen (positieve darmbacteriën).
  • Geeft een fantastische smaak, met een beetje fantasie smaakt dit product licht naar drop.