075 - 687 34 40

Schoonheidsbehandelingen

Deze heerlijke treatments hebben we speciaal samengesteld om voor iedere behoefte een passend moment te kunnen creëren. Zo breng je niet alleen je huid in optimale conditie, je loopt met een heerlijk ontspannen, of juist energiek gevoel de deur uit! Heerlijk om te ontvangen én om te geven.

Ben je voor de eerste keer bij Skin Care Assendelft? We nemen voor je behandeling wat extra tijd om jouw persoonlijke wensen en doelen vast te leggen. Dit doen we middels een Dermalogica Facemapping intake formulier. Hierin staan diverse vragen omtrent je leefwijze, eventueel medicijn gebruik, producten die je gebruikt en huidconditie. Ook vragen wij wat je van ons verwacht en waar je de aandacht op wilt richten. Tevens zal zij tijd reserveren om je te adviseren omtrent het gebruik van de juiste producten voor thuis, afgestemd op jouw huidconditie. Het gebruik van de juiste huidverzorging thuis en een regelmatig bezoek aan je huidexpert bevordert een gezonde en verzorgde huid. Wanneer je huid gezond wordt, zul je zien dat je gaat stralen!

Het Blooming ‘Be your best’ (75 min) arrangement bestaat uit alle onderdelen hieronder. Als je iets minder lang de tijd hebt, dan passen we dit voor je aan. Kies dan bijvoorbeeld voor één van de volgende arrangementen: Blossom ‘your moment’ (6o min), Rise ‘and Shine’ (45 min) of Sprouting ‘Fresh start’ (30 min).

Dubbele reiniging
We beginnen eerst met heerlijke warme compresdoeken op je gezicht. Dat geeft meteen een ontspannen gevoel. Daarna brengen we de hydrofiele olie van Dermalogica aan die de huid ontdoet van vuil, make-up. Daarna een conditionerende cleanser. De dubbele reiniging zorgt voor een diepe gereinigde schone huid die heerlijk zacht en gevoed aanvoelt. We vinden het belangrijk om naar jouw persoonlijke wensen en dus ook jouw huidconditie te kijken en voegen bijvoorbeeld een exfoliant toe aan de reiniging.

Analyse
De huidanalysemethode ‘Facemapping’ is belangrijk om naast de heerlijke ontspanning ook met huidverbetering aan de slag te gaan. Bij de huidanalysemethode ‘Facemapping’ wordt je huid onderverdeeld in 14 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat je huidconditie- en behoefte gepersonaliseerd kan worden. We houden dit bij op je klantenkaart zodat jij je alleen nog hoeft bezig te houden met jouw me-time moment. Wij letten op jouw huid!

Exfoliëren
Exfoliëren is een verzamelnaam voor: peeling, chemische peeling, fruitzuurpeeling, scrubben etc. Exfoliëren is het verwijderen van dode huidcellen. Er word goed gekeken welk exfoliant het beste bij de huid past. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van huidonzuiverheden en schilfers toe. Doordat een exfoliant de dode huidcellen verwijdert krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien. Regelmatig exfoliëren kan zorgen voor een verbeterde collageenproductie, kan pigmentvlekken verminderen, voorkomt verstoppingen van de talgklieren: puistjes krijgen zo minder kans, het houdt vocht vast in de huid waardoor er al gelijk huidverbetering te zien is. Al met al is exfoliëren dé mooimaker van de huid.

Extracties
Verwijderen van ontsierende verstoppingen(mee-eters), talgbultjes, milia’s(gerstekorrels) zorgt voor een schone, zachte en gladde huid.

Masker
Een professioneel serum en maskercombinaties worden aangebracht om de huid te voorzien van voeding. De huid krijgt een flinke oppepper en zo verbeteren wij de huidconditie.

6 redenen om een masker te gebruiken:
1. Je ervaart direct resultaat
2. Je verbetert je huidconditie
3. Je pakt specifieke huidzorgen aan
4. Je ondersteunt je dagelijkse verzorging
5. Je versterkt je huidbarrière
6. Je ontspant lichaam en geest

Fabel: het gebruik van een masker kost veel tijd. Dit is niet waar: dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers is een inwerktijd van 5-7 minuten al voldoende. Daarnaast hoeven sommige maskers niet van de huid verwijderd te worden (bijvoorbeeld Skin Hydrating Masque en Multivitamin Power Recovery Masque). Hierdoor kunnen ze de huid terwijl je slaapt een extra boost geven.

Epileren
De wenkbrauwen worden geharst en geëpileerd in een mooie natuurlijke vorm naar de wensen van de klant.

Massage
Een ontspannen en personaliseerde massage, waarbij er essentiële en therapeutische oliën worden gebruikt voor een ontspannende aromatherapie. De combinatie van massage en aromatherapie geeft een extra diepe ontspanning. Echt een zen moment.

Scrub (hand óf voet)
Bij een treatment is het de bedoeling om er echt jouw moment van te maken. We streven ernaar de klant niet alleen te laten tijdens de behandeling. Terwijl ons professionele masker zijn werk doet zorgen wij wat extra voor onze klanten en verzorgen wij de handen of voeten als extra service. De handen/voeten worden gewassen, gescrubt en verzorgd met een heerlijke verzorgende créme. Dat voelt als echte luxe.

Crème
We brengen lekker een dagelijkse verzorging met spf(zonnefactor) bij je aan zodat je huid de hele dag comfortabel en verzorgd aanvoelt en beschermd word tegen schadelijke zonnestralen. Alle bevindingen worden aan onze Skin Bar besproken en je krijgt handig advies hoe je thuis met dagelijkse verzorging van je huid om moet gaan.

Make-up
Er kan tijd gereserveerd worden in je behandeling om met een verzorgde natuurlijke make-up of wat camouflage de deur weer uit te gaan. Zodat je je prettig voelt om weer verzorgd naar huis of je volgende afspraak te gaan. Alles wordt vooraf besproken zodat de wensen duidelijk zijn voor de behandeling start.

 

Schoonheidsbehandelingen voor iedereen in de Zaanstreek!

Wij vinden het belangrijk om ook buiten Assendelft onze ontspannende schoonheidsbehandelingen te kunnen aanbieden. Voor iedereen binnen en buiten Zaanstreek te bereiken. Er is bij ons voor de deur altijd plek om gratis de auto te parkeren of je fiets te stallen.

Skincare Assendelft behandelt ook klanten uit:

"Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn"

Marina (29), Assendelft