BEHANDELING

Bindweefsel massage

Deze massage zet je huid extra aan het werk. Door de diepe massage techniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de bindweefselcellen waardoor er een versnelde celdeling ontstaat. Hierdoor wordt door de bindweefselmassage het bindweefsel aangezet tot vernieuwing van de cellen en de daarbij behorende versteviging. In dit proces maakt het bindweefsel nieuw collageen en elastine vezels aan. De huid wordt hierdoor voelbaar en zichtbaar steviger. De bindweefselmassage stimuleert ook de doorbloeding en zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen waardoor de huid langer mooi blijft.

Bindweefsel massage bevorderd:

  • Versteviging van de huid (strakkere huid) en nieuwe aanmaak van bindweefsel

  • Verbetering van de opname van werkstoffen

  • Verbetering van de huidconditie

  • Stimulering van de doorbloeding van de huid

Organic touch therapie
Skin Care

BEHANDELING

Bindweefsel

Bindweefselmassage kuur
De behandeling is los te boeken maar het meeste resultaat uit een bindweefselmassage behaal je wanneer je een bindweefselmassage in kuurvorm afneemt.
Een kuur bestaat uit: 6 weken 1x per week. Daarna elke 6 weken bijhouden. De eerste behandeling duurt 75 minuten de volgende in de kuur 60 minuten.

Resultaat
Na iedere behandeling zul je een verbetering van de huid zien en ziet de huid er gezonder uit. Zoals hierboven genoemt werkt de behandeling het beste in kuurvorm. Na een aantal massages voelt de huid al strakker aan. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Waardoor je een fantastische gezonde gladde huid krijgt. puur natuur.

Bindweefsel treatment

Losse treatment € 88,00
Kuur = 1 gratis
(6 weken, 1 x per week)
€ 440,00

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie