BEHANDELING

Organic Touch Therapie

Wat is het?
Deze techniek met rustige en diepgaande weefselmassage voor het gezicht, hals, nek en decolleté maakt het spierweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan gebruiken. Waardoor je de spier en het weefsel eromheen ontzuurt. Resultaat is gezonder en voller weefsel.

Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen.

Wat is het effect op de huid?
In deze behandeling wordt jouw huid ontgift, gevoed, gehydrateert, de microcirculatie verbetert en door zachte fruitzuren dode huidcellen verwijdert. De diverse texturen en geuren zorgen ondertussen voor een intense beleving en welzijn.

De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen , die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daar mee samenhangende versteviging, huidstructuren en teint. Tevens verminderen de contracties waardoor het aangezicht zich ‘opent’ en het gezicht weer een gezonde- en ontspannen uitstraling krijgt.

Als erkend Organic Touch Therapeute heffen wij blokkades en verklevingen op om de huid naar een gezonder niveau te brengen.

Het doel van dit soort therapieën is om het biologische evenwicht van het lichaam en de huid te herstellen.

 

Organic touch therapie
Dutch beauty award

Beste salon behandeling 2020!

Het juryrapport luidde:

1e ‘De beste gezicht,-nek- en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uigevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waard de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij” De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence OrganicTouch treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie