BEHANDELING

LED Upgrade

Led geeft geen warmte af maar energie aan de cellen. Door LED regenereren cellen. Regenereren is dat beschadigde cellen volledig worden hersteld. Het is vergelijkbaar met het proces van hoe wondgenezing tot stand komt.

Wondgenezing in 3 stappen:

 1. Kapotte cellen worden opgeruimd, door macrofagen, mastcellen ,t-cellen en neutrofiele granulocyten.
 2. Opbouw van nieuw weefsel, door fibroblasten, myoblasten & epitheelweefsel.
 3. Herstructureren van cellen. Collageen word weer opgebouwd tot een mooi collageendraadje. Elastine word aangemaakt en de wond moet versteviging krijgen van de huidcellen.

Rood licht met een golflengte van ongeveer 640 Nm

 • behandelen van huidveroudering, helpt bij aanmaak collageen en fibroblasten
 • stimuleert de fibroblasten en aanmaak van collageen
 • herstelt vocht en vet balans
 • werkt herstellend op wondgenezing en huidbeschadigingen
 • helpt onzuiverheden en verstoppingen te verminderen
 • voor het behandelen van acne, behandelt de Propionibacterie
 • rocacea (zuurstofverbeterend)
Led blauw

BEHANDELING

Led upgrade

Doordat je dit apparaat zo dicht op de huid kan zetten kun je de juiste huidlagen bereiken en de cellen optimaal stimuleren te regenereren. Het kan dus niet werken van een afstand, dan bereik je niet het optimale proces van regeneratie. We hebben een prachtig apparaat die we kunnen inzetten in onze t om ze nog effectiever te maken.

Blauw licht met een golflengte van ongeveer 470 Nm

 • voor het behandelen van acne, behandelt de Propionibacterie
 • helpt onzuiverheden en verstoppingen te verminderen
 • kalmeert de huid
 • rocacea (zuurstofverbeterend)

LED Upgrade

Integratie gezichtsbehandeling 45, 60, 75 min
€ 30,00
Integratie in Specials:
Skin Needler en Pro Power Peel
gratis

“Ik word altijd heel erg professioneel behandeld. Het zijn lieve meiden. Ik kom altijd super relaxt de behandeling uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn”

Marina (29), Assendelft

“Bij Skincare kom ik al jaren ontzettend graag. Vanaf mijn puberteit heb ik last van mijn acné en ben hiervoor bij Skincare terecht gekomen. Door de behandelingen, de fijne tips en producten heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier kan verzorgen. Alle meiden zijn stuk voor stuk vriendelijk, geïnteresseerd en super geleerd over het vak . Ze blijven zich ontwikkelen door de vele trainingen en het enthousiastme brengen ze graag over naar de klant ”

Judith(24), Assendelft

“Ik kom al zolang met veel plezier bij Skin Care. De enige salon die mijn wenkbrauwen mag doen. Prachtige producten! Voor een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Het is voor mij altijd een uitje”

Nicole (47), Zaandam

Na meerdere behandelingen te hebben ondergaan in deze salon, kan ik met zekerheid zeggen, dit is de beste salon waar ik ooit ben geweest. Als man kan ik mij wel eens onzeker voelen over het bezoeken van een schoonheidssalon, echter heb ik daar bij Skin Care nog nooit iets van gevoeld. Ik zou deze schoonheidssalon iedereen aanbevelen!

Kaj (24), Beverwijk

In deze salon kom ik al jaren heel graag. De meiden zijn professioneel en vakkundig en geven je een fijn en welkom gevoel. Ze werken met heerlijke producten van hoge kwaliteit en zijn vernieuwend in de behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft en gericht op huidverbetering. Echt een aanrader!

Annemieke (39), Zaandam

Wat een fijne salon! Ik kom al een aantal jaar bij de salon en mijn huid is onwijs verbeterd. Door hun kunde en de producten van Cosmedix. De meiden zijn altijd vriendelijk, professioneel en na de behandeling ben ik altijd weer helemaal ontspannen.

Amanda (29), Uitgeest

Super fijn welkom altijd! Kom hier niet alleen voor een momentje voor mezelf maar ook voor verbetering van mijn huid. Sinds ik hier kom gaat het met sprongen vooruit. Fijne producten en uitleg. Één woord: Toppers!

Marjolein (32), Assendelft

Al heel wat jaren af en toe een gezichtsbehandelingen. Ik voel mij daar echt ontspannen en de medewerkers kundig. Ze geven tips en zijn echt geïnteresseerd in je.

Tineke(53), Krommenie