075 - 687 34 40

Belangrijk bericht – gezondheid boven alles

De situatie m.b.t. het corona virus is op dit moment niet meer te overzien, we gaan tijdelijk sluiten. We zijn zelf gelukkig gezond en de verantwoordelijkheid moeten we allemaal nemen.

Ik voel de plicht om mijn personeel, onze klanten en hun familie uit voorzorg te beschermen. Deze beslissing valt me zwaar omdat het een hele onzekere tijd is.

Roerige tijden. Als ondernemer, als leidinggevende, als mama, als dochter, als vriendin, als buurvrouw en als burger. De volksgezondheid staat op het spel.

We proberen deze week onze klanten persoonlijk te benaderen. En we houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. We nemen contact op als we weer mogen beginnen.

Alvast bedankt voor jullie begrip. Stay safe and healthy.🍀🌿

Liefs Sandra


De komende weken…

  • We hebben tot 5 mei de online boekingen dicht gezet, zodat we de afspraken die waren ingepland tot 6 april, in april kunnen inplannen. We zullen iedereen benaderen om te overleggen en te verplaatsen.
  • Zullen we alle producten en cadeaubonnen die jullie nodig hebben aan huis bezorgen? Daar maak je ons blij mee en kunnen wij nog wat omzet maken in deze onzekere tijd. Je kunt bestellen via de mail, zodat je door kunt met de verzorging en verbetering van jouw huid.
  • We zullen zoveel mogelijk proberen om je via Instagram & Facebook van huidtips te voorzien. Volg daarom onze social kanalen Instagram en Facebook.
Skincare Assendelft behandelt ook klanten uit: